Kā atbrīvoties no traipiem uz ādas izstrādājumiem bez ķīmiskās tīrīšanas: 7 vienkārši veidi

Uzklāt traipu uz ādas somas, apaviem vai apģērba nav nemaz tik grūti, taču pēc tam to iztīrīt ir galvassāpes. Tauki var iekļūt ādas porās, izraisot tās izbalēšanu un krāsas maiņu. Samitrināta, šāda āda sāk lobīties.

Ko varat izmantot, lai noņemtu traipus

Ja uz ādas izstrādājuma parādās traips, ir svarīgi rīkoties ātri. Jo ātrāk to apstrādāsiet, jo lielākas izredzes netīrumu veiksmīgi noņemt bez pēdām. Āda ir neapstrādāts izstrādājums, tāpēc tā ir poraina. Tas nozīmē, ka jebkurš šķidrums var iesūkties ādā un radīt traipus. Dažu vielu mijiedarbība var atstāt taukainus traipus uz ādas.

Pirmais, kas jādara, ir pie traipa jāpieliek sausa drāna, lai uzsūktu pēc iespējas vairāk šķidruma.

Pēc tam jums būs nepieciešami parastie sadzīves tīrīšanas līdzekļi: šķidrās ziepes vai trauku mazgāšanas līdzeklis, etiķis, soda, citronu sula, ciete, pulveris vai talka pulveris.

Kā lietot tīrīšanas līdzekļus

Trauku mazgājamais līdzeklis. Sajauciet līdzekli ar siltu ūdeni. Tad ar sūkli vai mikrošķiedras drānu noslaukiet traipu. Iespējams, ka tas būs jādara vairākas reizes, lai traipu noņemtu. Pēc tam pārliecinieties, ka tas ir nosusināts, lai nesabojātu ādu.

Lasi vēl: Nevainojama boršča sagatave visai ziemai: garšīgi, vienkārši un pieejami

Etiķis. Sajauciet etiķi un ūdeni (1:1) un berzējiet traipu ar mīkstu drānu. Atkārtojiet, līdz traips izzūd.

Citronu sula. Samitriniet traipu ar citrona sulu – tas palīdzēs sadalīt taukus un ātrāk tos noņemt. Pēc tam noslaukiet vietu ar tīru drānu un uzsūciet pēc iespējas vairāk šķidruma. Kad viss šķidrums ir iesūcies, sagatavojiet ādu, lai atjaunotu tās dabisko maigumu un spīdumu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment